Oudste kleuters B

Een kijkje nemen in de klas?

Wiet, Shari en Sanne  hebben een eigen klasblog op : https://oudstekleuterspienterepiste.wordpress.com

Hier kan je al de avonturen van de klas volgen!

Wiet nestverantwoordelijke oudste kleuters B

 

 

 

 

 

 

Shari nestverantwoordelijke oudste kleuters A

Co-teacher oudste kleuters


Activiteit(en) in de kijker:

21
JAN
2021

Infomoment : Welkom op onze school!

Online infomoment op donderdag 4 maart 2021 om 19 u : naar aanleiding van een presentatiefilm over onze freinetwerking op school. Ouders kunnen inschrijven via dit formulier https://docs.google.com/forms/d/12BmcqjjtVZO6vK3sApUL767vltw8MiIbJgsIjrPwPKw/edit en ontvangen zo tijdig een  deelnamelink via mail. Je krijgt zo de kans om gerichte vragen te stellen aan directie en team.
Verder Lezen →
05
MEI
2018

Schoolfeest: wereldpiste 2018

Wat een feest!!! Bedankt aan alle aanwezigen en helpende handen. Jullie waren WERELD TOP! Foto’s: Wereldpiste 2018, gepost door: De Pientere Piste Freinetschool.
Verder Lezen →
14
NOV.
2017

Oudste kleuters B: Workshop Bangerik

In november gingen we op bezoek in het huis van Bangerik. Daar viel heel veel te beleven. Bangerik is een rare meneer. Hij eet rare dingen, zijn tassen hangen aan het plafond, hij heeft een doos in zijn kelder, aan de muur hangen gekke schilderijen,… Kijk maar mee naar onze gekke en spannende belevenissen! Foto’s: Workshop Bangerik, gepost door: De Pientere Piste Freinetschool.
Verder Lezen →
31
OKT
2017

Oudste kleuters B: sfeerbeelden oktober

Foto’s: Sfeerbeelden oktober, gepost door: De Pientere Piste Freinetschool.
Verder Lezen →
12
MEI
2016

Marjolein: sfeerbeelden mei

“Bedankt aan de mama van Han, Sybe, Yuna en Lou om met ons naar de dierentuin te gaan! Bedankt aan Evelyne en de mama van Aaron om een bezoekje te brengen in onze klas.” From Marjolein: sfeerbeelden mei, posted by De Pientere Piste Freinetschool on 5/12/2016 (161 items) Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo Naar de Zoo:
Verder Lezen →